Αναψυκτικά Ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος HACCP για την παραγωγή Ice Tea. Αυτό το σύστημα έχει ελεγχθεί επιτυχώς και έχει εγκριθεί από τον κάτοχο του εμπορικού σήματος. Αυτή η εργασία οδήγησε στην ανάθεση για την ανάπτυξη ενός συστήματος HACCP για όλα τα αναψυκτικά που παράγονται σε αυτό το εργοστάσιο.
Sunwing International Resorts and Hotels, από το 1993
foodtech_admin2021-11-03T15:39:53+00:00Ξενοδοχεία και θέρετρα Ανάπτυξη και εφαρμογή μέσω εκπαίδευσης και ελέγχου ποιότητας και προτύπων για την Υγιεινή Τροφίμων για όλα τα είδη της εταιρείας στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Ισπανία. Αυτή η εργασία οδήγησε στην ανάθεση του έργου για την ανάπτυξη ενός συστήματος HACCP για όλα τα θέρετρα και ξενοδοχεία, το οποίο ολοκληρώθηκε
Major Fast Food chain – KFC
foodtech_admin2021-11-03T11:50:30+00:00Εστιατόρια Εκπαίδευση προσωπικού και ανάλυση τροφίμων που σερβίρονται στα εστιατόρια αυτής της εταιρείας.
Food factories
foodtech_admin2021-11-03T11:51:44+00:00Γαλακτοκομεία Ανάπτυξη και εφαρμογή του HACCP για αρκετά μικρά και μεσαία γαλακτοκομικά εργοστάσια. Εγκρίθηκε για εξαγωγή
Μεγάλη αλυσίδα Εστιατορίων, από το 2000, Columbia
foodtech_admin2021-10-12T15:00:11+00:00Εστιατόρια Ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος HACCP για το κεντρικό εστιατόριο Pizza. Αυτό το σύστημα είναι προς το παρόν υπό ανάπτυξη και έχει συμφωνηθεί ότι όταν ολοκληρωθεί το σύστημα να εγκατασταθεί σε όλα τα εστιατόρια της Κύπρου και στην Κεντρική Κουζίνα. Αναπτύχθηκαν νέα brands, καθώς και εγχειρίδια franchise - LA Boca Limassol.
Major meat processor – Gregoriou
foodtech_admin2021-11-03T15:41:38+00:00Τρόφιμα Ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης (ISO 9001: 2000 και HACCP) για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή προϊόντων κρέατος. Αυτή ήταν η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που έλαβε πιστοποίηση HACCP τον Απρίλιο του 2002. BRC το 2021
Major Logisitics companies in Cyprus for Ambient, Chilled and Frozen foods – ARGSOY, από το 2004
foodtech_admin2021-11-03T15:41:29+00:00Τρόφιμα Ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων(HACCP) για την παραγωγή και διανομή σαλάτας.