Project Description
Ανάπτυξη και εφαρμογή μέσω εκπαίδευσης και ελέγχου ποιότητας και προτύπων για την Υγιεινή Τροφίμων για όλα τα είδη της εταιρείας στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Ισπανία. Αυτή η εργασία οδήγησε στην ανάθεση του έργου για την ανάπτυξη ενός συστήματος HACCP για όλα τα θέρετρα και ξενοδοχεία, το οποίο ολοκληρώθηκε στα τέλη του 1998. Επιπλέον, η εταιρεία αποφάσισε να εφαρμόσει το σύστημα σε όλα τα θέρετρα και ξενοδοχεία. Η h.s.i. Foodtech Laboratories Ltd έχει αναλάβει αυτήν την εργασία, η οποία περιελάμβανε την παρουσίαση και εγκατάσταση του συστήματος HACCP σε όλα τα ξενοδοχεία στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Ισπανία.