Όλα ξεκίνησαν το 1992, με το πρωτοπόρο
σεμινάριο «Υγιεινή Τροφίμων».
Ο εμπνευστής, ο διοργανωτής και ο παρουσιαστής του σεμιναρίου ήταν ο Παναγιώτης Ανδρέου, ένας νέος επιστήμονας με ένα ευρύ επιχειρηματικό πνεύμα. Το σεμινάριο είχε μια εξαιρετική επιτυχία και πυροδότησε το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου.
Σεμινάρια
Τα σεμινάρια μας βασίζονται στη φιλοσοφία μας ότι άτομα που σχετίζονται με τη βιομηχανία υγείας και ασφάλειας πρέπει να εκπαιδεύονται καθημερινά.
Σεμινάριο
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ
ΜΑΡΤΙΟΣ 2022
Μέσα από την πρωτοποριακή μεθοδολογία εκπαίδευση μας, θα μπορέσετε να θέσετε τις βάσεις για την επιτυχημένη πρόληψη και αντιμετώπιση τυχών κρίσεων σχετικών με αλλεργιογόνα συστατικά, με πραγματικά παραδείγματα από πρόσφατα γεγονότα και ανακλήσεις προϊόντων.
Σεμινάρια
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ISO 22000:2018
ΜΑΙΟΣ 2022
Το νέο πρότυπο ISO 22000:2018 ορίζει τις απαιτήσεις για τους οργανισμούς, προκειμένου να αποδείξουν την ικανότητά τους ως προς την διασφάλιση της ασφάλειας κατανάλωσης τροφίμων και την εφαρμογή ενός συστήματος διαχείρισης (Food Safety Management System – FSMS), το οποίο περιλαμβάνει αποτελεσματικές διαδικασίες και βέλτιστες πρακτικές για τη βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων.
Ιστορίες επιτυχίας
Τελευταία νέα
Νέο Σεμινάριο “Διαχείριση Αλλεργιογόνων” – Νοέμβριος 2021
Σεμινάριο στις 11/11/2021, διάρκειας 7 ωρών στο Venue Training Centre, Columbia Plaza στη Λεμεσό. Φόρμα πληροφοριών και εκδήλωσης ενδιαφέροντος: Σεμινάριο "Διαχείριση Αλλεργιογόνων"
Νέα Προγράμματα Σεμιναρίων Β’ Εξάμηνο 2021
Τα σεμινάρια για το Β' Εξάμηνο του 2021 θα πραγματοποιηθούν στις εξής ημερομηνίες: 11/11/2021 - Διαχείριση Αλλεργιογόνων - Venue Training Centre Columbia Plaza, Λεμεσός 24/11/2021
Παροχή υπηρεσιών χωρίς επαφή για δειγματοληψία
Το εργαστήριό μας εξακολουθεί να λειτουργεί με εναλλαγές περιστροφής και παρέχουμε υπηρεσίες χωρίς επαφή για δειγματοληψία. Μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας εξ αποστάσεως (Skype,