Σε όλο τον κόσμο, σχεδόν το 90% των αλλεργικών αντιδράσεων προκαλούνται από αλλεργιογόνα που βρίσκονται στα ακόλουθα τρόφιμα:

Οστρακοειδή
Φρούτα ή λαχανικά 🍎
Αγελαδινό γάλα 🥛
Αυγά 🥚
Ψάρια 🐟
Ξηροί καρποί (κυρίως φιστίκια και καρύδια)
Σιτάρι 🌽
Σόγια 🍵
Σαλιγκάρια 🐌

Η σωστή εκπαίδευση του διευθυντή προσωπικού καθώς και η συμμόρφωση με τον Κανονισμό 1169/2011 θα προστατεύσει και θα διασφαλίσει τους πελάτες σας ακόμη και από το θάνατο.