EnglishGreek
About Us
Services
Seminars
Recent Projects
New Regulations
Success Stories
Staff
F.a.q
Contact Us
 
navigation: home seminars HACCP-TACCP-VACCP-FFVA ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΥ seminar details
HACCP-TACCP-VACCP-FFVA ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΥ
HACCP-TACCP-VACCP-FFVA ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΥ

 
Request Information

Start Date:28/04/2020  -  End Date:12/05/2020
HACCP-TACCP-VAC-CP-FFVA K ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΥ-ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.pdf 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ αποτελώντας την ηλεκτρονικά με e-mail στο sec1@foodtech.com.cy ή με FAX στο 22317343.

Το σεμινάριο θα θέσει τις βάσεις για την ετοιμασία της επιχείρησης μέσα από διαδικασίες και εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν για την επιτυχή πρόληψη και αντιμετώπιση των κρίσεων με παραδείγματα από πρόσφατα γεγονότα και ανακλήσεις προϊόντων.


ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ:
Η άμυνα - απάτη και ευπάθεια των τροφίμων εστιάζει στην προστασία των τροφίμων από την εκ προθέσεως, οικονομικού συμφέροντος και απρόβλεπτη μόλυνση με διάφορους χημικούς και βιολογικούς παράγοντες ή άλλων επιβλαβών ουσιών από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κακό η να έχουν οικονομικό όφελος. Εκ προθέσεως κακόβουλες πράξεις είναι δύσκολο να προβλεφθούν.

Οι απατήσεις των προτύπων ISO 22000/ AIB/ FSSC 22000/SQF, PAS 96:2017, καθιστούν αναγκαία τη προετοιμασία των επιχειρήσεων σε θέματα πρόληψης, ετοιμότητας και αντιμετώπισης κρίσεων που σχετίζονται με τις ευπάθειες για άπατες, άμυνα -τρομοκρατία.

ΟΦΕΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Μέσα από την πρωτοποριακή μεθοδολογία εκπαίδευσης που προσφέρει η Η.S.I Foodtech Laboratories LTD, οι συμμετέχοντες αναμένεται να είναι σε θέση να:

1
. Κατανοούν τους τρόπους και διαδικασίες διαχείρισης των κινδύνων και αντιμετώπισης της απάτης και άμυνας τροφίμων και άλλων ευπαθειών – vulnerabilities assessments

2.
Τα θέματα πρόληψης, ετοιμότητας και αντιμετώπισης κρίσεων που σχετίζονται με την άμυνα και απάτη των τροφίμων και ετοιμασία σχεδίων δράσης-contingency planning

3.
Την προστασία των τροφίμων από την εκ προθέσεως απάτες και απρόβλεπτη μόλυνση με διάφορους χημικούς και βιολογικούς παράγοντες ή άλλων επιβλαβών ουσιών από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κακό.

4. Τις αρχές και τον στόχο των HACCP-TACCP-VACCP-FFVA

5. Συσχετισμός των απαιτήσεων και τρόποι παρακολούθησης

Το σεμινάριο απευθύνεται σε: Συντονιστές HACCP, Μέλη της Ομάδας HACCP, Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων, Διευθυντικό Προσωπικό, Υπεύθυνοι Τμημάτων, Μέλη της Ομάδας Άμυνας, Λειτουργοί Αγορών

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στα τηλέφωνα 22317345 και 99693763.

Request Information