EnglishGreek
About Us
Services
Seminars
Recent Projects
New Regulations
Success Stories
Staff
F.a.q
Contact Us
 
navigation: home seminars Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HACCP ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ HACCP seminar details
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HACCP ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ HACCP
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HACCP ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ HACCP

 
Request Information

Start Date:28/05/2020  -  End Date:29/05/2020
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HACCP ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ HACCP -ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.pdf 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ αποτελώντας την ηλεκτρονικά με e-mail στο sec1@foodtech.com.cy ή με FAX στο 22317343.

ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Η εκπαίδευση των μελών της ομάδας HACCP εξασφαλίζει ότι όλα τα μέλη εργάζονται για ένα κοινό σκοπό και χρησιμοποίουν την ίδια ορολογία. Οι βασικές γνώσεις που απαιτούνται από τα μέλη της ομάδας είναι:

• Η σοβαρότητα και επικινδυνότητα των παθογόνων μικροοργανισμών και των τοξινών
• Η κατανόηση των αρχών και της ιδέας του HACCP
• Η ικανότητα κατασκευής διαγράμματος ροής της παραγωγικής διαδικασίας
• Η ικανότητα αναγνώρισης των κινδύνων και της συμβολής των διαφόρων διεργασιών στη μείωση ή αύξηση αυτών
• Η ικανότητα προσδιορισμού των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της μόλυνσης, της καταστροφής ή την αναστολή της ανάπτυξης των μικροοργανισμών
• Η ικανότητα να προτείνουν λύσεις για τη πορεία των τροφίμων που παραβιάζουν τα κρίσιμα όρια στα CCPs.

ΟΦΕΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Με τη συμπλήρωση του προγράμματος αναμένεται ότι οι εκπαιδευόμενοι θα:

1. Γνωρίζουν τις απαιτήσεις των προτύπων
2. Κατανοήσουν τις πρακτικές και τη θεωρία της εφαρμογής των συστημάτων
3. Διατηρούν την αρχειοθέτηση των στοιχείων συνεπή με τις νομικές απαιτήσεις.
4. Αναπτύξουν, εφαρμόσουν και επιθεωρήσουν συστήματα διαχείρισης
5. Αποκτήσουν εμπειρία πρακτικής εφαρμογής μέσω παραδειγμάτων
6. Χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή και τεκμηρίωση ως εργαλείο για διόρθωση και συνεχή βελτίωση.
7. Να αναγνωρίσουν την ανάγκη για τεκμηρίωση
8. Καθορίσουν τι απαιτείται για το σύστημα και να το διαμορφώσουν ανάλογα
9. Να γράφουν διαδικασίες και οδηγίες εργασίας
10.Να προσδιορίζουν πια αρχεία θα είναι αναγκαία για να συντονίζουν το Σύστημα, και να γνωρίζουν την μεθοδολογία αρχειοθέτηση, σχεδιασμό και καταγραφή του συστήματος.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Μέλη της Ομάδας HACCP, στην ομάδα διαχείρισης κρίσεων, Διευθυντές και Υπεύθυνους τμημάτων που εργάζονται στον τομέα της παρασκευής και διαχείρισης τροφίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στα τηλέφωνα 22317345 και 99693763.

Request Information