EnglishGreek
About Us
Services
Seminars
Recent Projects
New Regulations
Success Stories
Staff
F.a.q
Contact Us
 
navigation: home seminars ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΕΓΕΩΝΕΛΛΑΣ seminar details
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΕΓΕΩΝΕΛΛΑΣ
Request Information

Start Date:02/04/2020  -  End Date:03/04/2020
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΕΓΕΩΝΕΛΛΑΣ & ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.pdf 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ αποτελώντας την ηλεκτρονικά με e-mail στο sec1@foodtech.com.cy ή με FAX στο 22317343.
 
Η εκπαίδευση αυτή είναι ζωτικής σημασίας καθώς θα προστατέψει την επιχείρηση σας, το προσωπικό σας και τους πελάτες σας από κινδύνους που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε θάνατο.


ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ:
Το βακτηρίδιο της Λεγεωνέλλας εξαπλώνεται σε υδρόβιο περιβάλλον όπου εντοπίζεται παρουσία σταγονιδίων νερού (ντουζ, τζακούζι, spa, πισίνες, τουαλέτες, αυτόματα συστήματα πάγου, ψυκτικά συστήματα air-condition και υγρά συστήματα ψύξης) και προκαλεί κινδύνους μόλυνσης και μετάδοσης της νόσου των Λεγεωνάριων.
Ο κίνδυνος της νόσου των Λεγεωνάριων μπορεί να ελαχιστοποιηθεί σε ξενοδοχεία και σε χώρους φιλοξενίας, εστιατόρια, καφετέριες, νοσοκομεία, επιχειρήσεις κάθε τύπου, εάν ληφθούν ορισμένα μέτρα, όπως για παράδειγμα τα 15 σημεία ελέγχου που παρέχει το European Working Group for Legeonella Infections (EWGLI).

ΟΦΕΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Μέσα από την πρωτοποριακή μεθοδολογία εκπαίδευσης που προσφέρει η Η.S.I Foodtech Laboratories LTD, οι συμμετέχοντες αναμένεται να:

1. Εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με το βακτηρίδιο της Λεγεωνέλλας και πού αυτό εντοπίζεται με κίνδυνο την εξάπλωση της νόσου των Λεγεωνάριων.

2.
Αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για τα συστήματα που εμπεριέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης του βακτηριδίου καθώς και το τι προβλέπει η σχετική Νομοθεσία.

3.
Αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στην πρόληψη, στον έλεγχο και την αντιμετώπιση των κινδύνων μέσα από μεθόδους κατεργασίας νερού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Υπεύθυνους Συντήρησης, Τεχνικούς, Υπεύθυνοι Οροφοκομίας, Λειτουργοί Ασφάλειας και Υγείας, Υπεύθυνοι Τμημάτων, Τεχνικοί Εργαστηρίων, Μέλη της επιτροπής Ασφάλειας και Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στα τηλέφωνα 22317345 και 99693763.

Request Information